Vår Kompetanse

Våre eiendomsadvokater yter bistand i alle typer spørsmål innenfor avdelingens fagområde. Foruten generell juridisk rådgivning, bistår vi i forhandlinger og utfører prosessoppdrag. Avdelingen kvalitets sikrer alt av rettslige dokumenter, eventuelt utarbeider rettslige dokumenter tilpasset klientens behov.

Ta kontakt med oss i dag for en samtale!

Din boligadvokat er et advokatkontor i Tønsberg med lang erfaring innen juridiske tjenester for bolig og eiendom. Vi er samarbeidsadvokater for Huseierne. Dette betyr at du får fordeler som medlem av Huseierne.

Se mer på: www.huseierne.no.

Vi er med i et landsdekkende nettverker av advokater gjennom informasjonstorget Lov om eiendom. Gjennom dette nettverket har vi tilgang til spisskompetanse fra over 100 erfarne advokater, alle med særlig kompetanse innen bolig-juss. På LovOmEiendom kan du finne svar på mange av de vanligste spørsmål om bolig- og eiendoms juss. Det er gratis å søke på nettsiden. Der er det også gratis å chatte med en erfaren advokat.

Se mer på: www.lovomeiendom.no.

Din Bolig Advokat er også i tett samarbeid med Velstyrt som er et serviceorgan for sameier og borettslag. Vi tilbyr generell juridisk kompetanse til Velstyrt og påtar oss oppdrag.

Se mer www.velstyrt.no